Doorgaan naar hoofdcontent

Eten op de camping, een standaardrecept met veel variaties

Ondanks de vele mogelijkheden van onze BBQ hadden we al snel een favoriete formule gevonden voor de vakantiemaaltijd: een lekker stukje vlees of vis op de BBQ, wat uien/champignons/paprika in stukken meegrillen. Erbij een salade van gewone kropsla, heerlijk fris, met tomaat, komkommer en stukjes feta. Je kunt ook wat ham/spek/pitjes en zaden roosteren op de plaat, die toch al aan staat. Als dressing wat druppels olijfolie en verse citroen. Een grotere kom is toch ook wel handig om mee te nemen, voor de volgende keer! Op deze makkelijke maaltijd raakten we niet gauw uitgekeken.

Ingrediƫnten voor op de grill:

  • vlees of vis
  • uien/champignons/paprika

Voor de sla:

  • kropsla
  • tomaat
  • komkommer
  • feta
  • olie/citroen
  • ham/spek/pitjes/zaden (even roosteren op de grillplaat)


Hier met een lekker geitenkaasje met spek.


Uit eten op de camping: mosselen! 

  De watermeloen, sappig, zoet en snel op!






Reacties