Doorgaan naar hoofdcontent

Minecraft Monday, veel foto's en een standbeeld van Enzo Knol!

Vandaag veel foto's van de Minecraft Sint Maartenwereld, voor degenen die dat nog niet weten, dat is de wereld van Sint Maarten die de kinderen aan het bouwen zijn! Het is leuk om te zien hoe verschillend de kinderen bouwen. Een kinderboerderij, een strak kantoorpand, standbeelden...

Dit zijn Enzo Knol en zijn vriendin,  de bekende vlogger die vaak Minecraftfilmpjes op youtube zet! Iemand hier is fan!


Dan de kinderboerderij, helemaal in ere hersteld na het drama van de dode paarden, over de oorzaak daarvan zullen we het maar niet meer hebben :-(.

In de Sint Maartenwereld kan niet iedereen zomaar dieren spawnen. Eigenlijk kon niemand het maar de eigenaresse van de kinderboerderij was zo verdrietig en ze wilde PER SE paarden en dan ook nog diamond horses. Onder zulke druk ontstaat soms de grootste creativiteit en Bud kan het inmiddels wel :-).


Een springkussen.


En mijn grote favoriet, hier wil ik in wonen, een kampeerwagen:


En dan zeker met zo'n ruim interieur:Een bedevaartsoord gaat nog gebouwd worden, en ook een school, een begraafplaats en... een beeld van Sint Maarten!

Het kantoorpand is bijna klaar, dat bewaren we voor de volgende keer!
Minecraft Monday is een initiatief om het computerspel Minecraft beter te leren begrijpen. Autiauto, Minecrafter van het eerste uur, helpt mij daarbij.
Doel is dat ouders, grootouders etc. de lol ervan begrijpen, vooral de lol die kinderen ervan hebben.