Doorgaan naar hoofdcontent

Bloem (8/40)


Ik vond vandaag een bloem. Niet zomaar een bloem. Een kunststof bloem met een gaatje erin. Ik vond al eens eerder zo'n bloem, tijdens het joggen. Dat vond ik toen ook al bijzonder, omdat ik precies zo'n bloem al op mijn afzuigkap had zitten, vastgeplakt met een magneetje. Ik nam de bloem mee. Wat het me nu zegt dat ik weer zo'n zelfde bloem vond weet ik niet, maar het is wel bijzonder om drie dezelfde bloemen op je afzuigkap te hebben. De eerste heb ik ook ergens gevonden maar ik weet alleen niet meer waar.

De geloofscursus is gisteren tot een goed einde gebracht. Wat me het meest is bijgebleven: naast ons clubje was er ook een bijeenkomst voor dopelingen. Daar konden we niet omheen want ze hadden 'onze' ruimte én de beamer ingepikt! Er gaan 9 kinderen gedoopt worden. Dat is veel, meestal zijn het er twee of drie. Toen wij daar (hóe lang geleden) heengingen waren het er drie. Helemaal duidelijk of het niet komt doordat de groepjes van verschillende dorpen in onze parochie samengaan, was het niet. Maargoed. Kunnen ze straks leuk naar de geloofscursus komen. Die ouders dan.


De la is ook af. De la in de badkamer is bijna af. Ik heb alleen teveel toilettassen, maar ze zijn wel móói. Te mooi om weg te gooien. Te veel om te houden. Heeft er iemand nog een setje toilettassen nodig? Die blauwe zijn heel mooi, bijna nieuw maar ik gebruik altijd die rood/zwarte.


Dit is 8 van 40 dagen bloggen.

Reacties

 1. Reacties
  1. 'Like'.
   Ik zie dat ik geen 'like' knop heb hier.
   Dan maar zo.

   Verwijderen
 2. Grappig die gevonden bloemen.
  Worden die kindjes allemaal tegelijk gedoopt? Geen baby's dan?
  Leuk die toilettassen, maar echt niet nodig, ik heb hetzelfde probleem, heb er ook teveel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, dat mogen de ouders zelf kiezen. Sommigen willen een eigen viering, anderen doen het samen (wij hebben het samen met de twee andere stellen gedaan). Meestal zijn het baby's maar soms ook oudere kinderen, of twee tegelijk uit een gezin. En de toilettassen, die wilde mijn zus graag hebben! Haha, wellicht krijgen we binnenkort ook een toilettassenblog van jou ;-).

   Verwijderen
 3. Toilettassen is hier ook zoiets dat er te veel is. Vermenigvuldigen die zich stiekem ofzo? Dat van die bloemen is wel speciaal, of het moest zijn dat er iemand met zo'n Hawaiiaanse bloemenslinger rondloopt daar :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dit geval waren het twee sets die ik ooit gratis bij een bestelling kreeg. En dan had ik nog een gekochte.

   Die bloemen, ja ik hoop eens een bosje bijeen te garen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter