Doorgaan naar hoofdcontent

Lade van badkamerkast opruimen (7/40)

Badkamerla die opgeruimd wordt met voorraar, zakjes shampoo etc.

Ik vergeet altijd de 'before' foto te maken. Daar denk ik dan halverwege aan (zie foto). Waarom ik de badkamerla vandaag doe? Hij stond niet op mijn to do list. Eigenlijk weet ik het zelf ook niet. Ik heb er eigenlijk helemaal geen tijd voor. Straks komt mijn zus en dan gaan we wandelen. Daarna moet ik koken en ga ik met een vriendin naar de geloofscursus (ja wéér over geloof, dat is namelijk het onderwerp van mijn blog...).

Schoenenpoetsdoekjes in de badkamerla?

Op zich wilde ik het hebben over de badkamerla, ook een hobby van me. Schoenpoetssetjes uit hotelkamers, heb jij die ook? Ik heb ze nog nooit gebruikt. Ik heb thuis namelijk een schoenenpoetsmandje, met bruin, zwart en kleurloos. En veters. Dat mandje gebruik ik wel. Voor op reis denk ik dan, maar dan moet ik ze wel meenemen en dat doe ik nooit.

Badkamerla met reinigingsdoekjes, douchecaps etc.

Mosseldoekjes? Altijd handig voor onderweg. Voor als je onderweg mosselen gegeten hebt en je niet kunt opfrissen. Say no more...

Maar gelukkig heb ik nog een stuk of acht douchecaps. Ik gebruik nooit douchecaps. Nooit. Ook niet op vakantie. Ik gebruik namelijk altijd een elastiekje. Voor je-weet-maar-nooitklusjes, je kunt vast wel wat ideeën vinden op internet. Bijvoorbeeld voor als je het plafond gaat verven. Kan jemeteen een leuke foto voor pinterest maken.

Volle wasmachine.

O ja de was. Die moet ook nog opgehangen worden. Mijn zus komt tenslotte zo en ik móet  eerst nog even een stukje schrijven.

Die geloofscursus hè, dat is heel leuk want zo leer je nog eens wat. Alleen vanavond gaat het over het vierde gebod 'gij zult geen overspel plegen'. Laat mijn moeder het maar niet horen. Ik vind het zelf ook een onderwerp dat ik denk pfff, moet dat nou. Het is iets dat tegelijk zo logisch lijkt, en zo niet van deze tijd. De meesten van ons verwachten toch een vorm van trouw van een partner. Terwijl dat tegelijk in de praktijk helemaal niet vanzelfsprekend blijkt. Lees maar eens een paar damesbladen. Ik bedoel, mocht je bewijs nodig hebben.

Ik ben nu een kwartier aan het schrijven en eigenlijk al klaar. Ik moet nog een kwartier nalezen, foto's plaatsen en een berichtje op Facebook plaatsen. Ik heb zelfs de was voor jullie laten liggen! Of zou ik het eigenlijk alleen voor mezelf doen...

Normaal gesproken zou ik niet zo een blogje het web opslingeren. Daar gaan wéken overheen. Ik ben nou eenmaal net een oester.

Ik denk dat ik die mosseldoekjes maar weg doe. Ze zien er niet uit. En dan te bedenken dat ik ze ooit meegenomen heb uit een restaurant, waar we dus mosselen gegeten hebben! Echt, soms begrijp ik mezelf niet.

Badkamervoorraad op de wastafel bij grote schoonmaak.

En het ergste is, ik heb de la weer moeten inruimen ook al is 'ie pas half af. Ik had gewoon geen tijd en ik ga niet de hele wastafel (en de verwarming en de wasmand) vol laten liggen met spullen.

Nouja. Lades opruimen is mijn hobby. Dus zo erg is het nu ook weer niet.

Wat is jou favoriete huishoudelijke klus? (of de minst erge :-)


Dit is 7 van 40 dagen bloggen.

Reacties

 1. Ik draag van nature al een douchecap.
  Ik denk dat het ook een meidending is om restaurant/hotel spulletjes te verzamelen?
  Mosseldoekjes ?????????
  Lijkt dat op maandverband?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij maakt het helemaal mooi. Ik begrijp dat ik de douchecaps niet aan jou kwijt kan? Ik verzamel inderdaad ook flesjes uit hotels maar die heb ik op een plankje staan. Die mosseldoekjes... zelfs mijn spellingchecker kent het woord... heb ik ooit gekregen in een restaurant. We aten, je raadt het al, mosselen. Maar waarom ze dat ook op die doekjes zetten... zouden ze ook kippenboutdoekjes hebben? En waarom niet gewoon 'doekjes' of ' citroendoekjes' . Zo vraagt een mens zich wat af.

   Verwijderen
 2. O nee wat vreselijk zo halverwege de klus moeten stoppen! Ik zou alles laten staan hebben - chaos! - om mezelf te verplichten er zo snel mogelijk mee verder te doen. Ik nam vroeger alle kleine flesjes douchegel e.d. mee uit hotels... Tot ik zo'n collectie had dat mijne frank eindelijk viel dat ik dat nooit ging op krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja best irritant. Maar ik heb heel vaak dat ik denk 'ik doe het straks' en dan loop ik er drie dagen lang omheen. Dan staat de strijkplank drie dagen lang midden in de woonkamer.Héél erg in de weg. Héél irritant.

   Verwijderen

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter