Doorgaan naar hoofdcontent

BN'ers roasten zichzelf en hun partner - en waarom Johnny de Mol er dit keer niet zo makkelijk vanaf komt!Kijk dit is een leuk programma. Op de rode loper worden alle vrouwen geïnterviewd over hun kledingkeus of liever gezegd 'de hemel in geprezen' door een modedeskundige interviewer Janice. Tatum Dagelet legt haar kledingkeus uit als volgt: ik had eigenlijk een wit pak aan gewild, maar dat kwam niet overeen met mijn cyclus.

Vrouwen uit de vorige generatie slikten in zo'n situatie dan gewoon hun hormoonpreparaat door. Of deden in elk geval of ze niet ongi waren. Dat alles om aantrekkelijker gevonden te worden!

Deze vrolijke interviewer leeft gewoon mee met de openhartige mevrouw Dagelet tijdens deze TMI. Waarop Tatum zegt:

Ach ja, Jezus bloedde ook aan het kruis! 

Maar eerlijk gezegd, wat ik vooral leuk vind aan dit interview (behalve de titel) is de uitsluitend positieve kritiek van deze interviewer, op alle dames!

Onmiskenbaar terecht.

De bekentenis van Heleen van Rooyen dat ze 'echt zelf' haar sweaters en yoggingbroeken koopt noopt haar dochter tot de uitspraak, 'mam, dat zeg je altíjd, koop eens wat leuks!'

Waarvan akte natuurlijk uitgerekend op dit rode loper event.

En dan komt de aap uit de mouw: zonder dat het in de titel van dit youtubefilmpje staat, wordt Johnny de Mol hier toch even mooi geroast: 'Johnny, ge bent soms gewoon een zwever jongen'. Dat ging 'alleen' over zijn kledingstijl trouwens, op 5:10. Ik dacht gewoon even dat er stond 'zwerver' (er staat ook een ondertiteling bij), maargoed. Hij moet een fatsoenlijk pak kopen, zegt de geïnterviewde man. Dat komt eigenlijk op hetzelfde neer.

Die laatste opmerking begrijpt waarschijnlijk alleen mijn naaste familie. Je kent het programma 'roast een BN-er'? 'Roast van Johnny' heette daar een aflevering. Zelf kwam Johnny er daarbij goed vanaf, maar die John Pepernoot of heet die gast ging wel heel erg ver bij de rest van het publiek. Of hoe noem je een, ongetwijfeld dik betaalde, tribune met BN-ers.

Maar betreffende familie leest dit waarschijnlijk toch niet. Moet werken vandaag. De winkels zijn weer open.

En morgen helemaal, ja, dan gaan we gewoon weer verder. Weer een gewone donderdag, hé.

Laterrr! Fijne jaarwisseling, eet niet teveel oliebollen zodat je aan spiritueler voornemens toekomt dan 'afvallen'. Drink niet teveel etc. etc. want laat wat over voor de Carnaval!

Reacties